perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kuulumisia!

Taas on tovi mennyt, kun viimeks on tänne tullu kirjoteltua. Jotenkin en keksi mitään kirjotettavaa, kun meidän päivät on lähes aina samanlaisia eikä mitään suurempia tapahdu. Joten jos nyt tähänkin kirjotukseen kirjottelen vaan meidän kuulumisia. :)

Tänään mentiin mun tädin luokse viettämään aikaa, kun ei jaksanut kotona vaan oleskella. Sovittiin sitten, että sen lapset (8v ja melkein 7v) tulee meille huomenna yökylään. Vanhempi näistä lapsista on mun kummityttö, mutta enempi niistä on seuraa toisilleen, niin tulevat sitten kummatkin. Ne on onneks sen verran jo isoja, niin niistä on apuakin mulle. Mikäli vain sille tuulelle sattuu, että Islalle suostuu seuraa pitämään. :D Pitäis jotain kivaa tekemistäkin keksiä, että eivät ihan tylsyyteen kuole. Jos ei muuta, niin vuokrataan joku hyvä leffa ja herkutellaan :)

Maanantaina sitten suunnataan mun äidin kanssa Tuuriin ja yövytään Ähtärissä hotellissa, kun ei tuolta vesan hotellista enää huonetta saanu. Tiistaina sitten ajetaan ähtäristä meidän mökille renkoon. Matkaahan tuonne tuuriin on ja sieltä mökille, mutta onneksi me kummatkin äidin kanssa omistetaan ajokortti, niin voi kuskia sitten vähän vaihdella. Ainakin kerran pitää pysähtyä ja nostella neitiä vähän pois istuimesta, kun reilu 3h putkeen on vähän turhan pitkä matka siinä olla. Niin ja kai se nälkäkin jossain vaiheessa matkaa yllättää :D

Torstaina sitten palaillaan mökiltä ja sunnuntaina suunnataan tallinnaan päiväristeilylle muuten samalla porukalla, mutta mun täti tulee myös matkaan. Se onkin sitten neidin ihan virallinen ensimmäinen ulkomaan matka :)) Toivotaan, että sää sallii niin tuurissa, mökillä, kuin tallinnassakin.

Ens viikolla siis onkin normaalia enemmän puuhaa, mutta ihan kiva niin. Saa itekkin vähän aikuista seuraa ja apua tuon neidin kanssa, kun muuten sitä melkein on sen kanssa ihan kaksistaan. Vaikka ei se vaikea lapsi ookkaan, niin on se kiva, kun välillä joku muukin sitä syöttää, vaihtaa vaipan ja pitää seuraa :)

Tuli näköjään vähän enemmänkin tekstiä nyt tähän kirjotukseen.
Jos tällä blogilla on yhtään 'vakituisia' lukijoita, niin heitelkää ihmeessä ilmoille aiheita mistä voisin kirjoittaa. Mielelläni kertoilen enemmänkin meistä, mutta tosiaan en ite vaan just nyt keksi että mitä :D

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti